Commvault Simpana

 

U gebruikt Commvault Simpana software. Uitstekende keuze voor het back-uppen van uw kostbare data, de Commvault Simpana software is ook de meest gebruikte software in complexe omgevingen waar dataverlies geen optie is.
 
Het nadeel van Commvault Simpana is dat het een erg uitgebreid product is(of is dat een voordeel?) waar nagenoeg iedere organisatie uitstekend mee uit de voeten kan. Het opzetten van een goed uitwijk of disaster recovery plan kan een complexe aangelegenheid zijn en is werk voor specialisten.
Simpana Commvault cloud backup
De Commvault Simpana software heeft standaard een replicatie optie ingebouwd. U kunt volledig automatisch een off site kopie maken via een Internet verbinding naar een andere locatie. Een (extra) kopie bewaren is een must denk maar aan brand, diefstal, waterschade of medium fouten (SAN, RAID, Tape) e.d. ook wanneer u wilt voldoen aan bepaalde normen zoals ISO 27001, NEN 7510, BS 7799-2, SAS 70, Sarbanes-Oxley of HIPAA dan moet u de data op een fysiek andere locatie op slaan liefst meerdere.
Commvault Simpana Cloud

De storage VPS en onze storage servers zijn getest en werken uitstekend samen met Commvault Simpana om tegen zéér aantrekkelijke tarieven uw data veilig op een(extra) externe locatie te zetten. Zie onze storage VPS en storage servers voor meer informatie. Wij hebben een samenwerkingsverband met Zettastor. Zij zijn dé specialisten in Nederland op het gebied van Commvault Simpana software. Voor meer info over Zettastor klik hier zij kunnen u uitstekend verder helpen met het opzetten van een uitwijk / replicatie / Cloud oplossing in combinatie met onze storage diensten. Neem contact met ons op of direct met Zettastor mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden. Meer informatie over Zettastor klik hier Zettastor