Dedicated hosting

 
Dedicated hosting is een uitstekende oplossing wanneer u niet uit de voeten kan met shared hosting. U wilt bijvoorbeeld een gegarandeerde performance. Of uw website heeft bepaalde componenten nodig die ge├»nstalleerd moeten worden. Onderhoud kan bijvoorbeeld minder vaak uitgevoerd worden of juist op de momenten dat u dat wil. In zo’n geval plaatsen wij uw site op een aparte server(s) Het voordeel is u heeft er geen omkijken aan en wij regelen alles. Gewoon alsof het onze eigen servers zijn. Geen zorgen over het beheer, de back-ups security etc.

Waarom dedicated hosting

 
Shared hosting voldoet niet altijd helaas, er zijn een aantal redenen aan te geven waarom u kiest voor een andere oplossing zoals een dedicated server of andere oplossingen:
 
– Drukke site waardoor de capaciteit te groot is voor shared hosting
– Specifieke installatie van b.v. software versie of andere componenten
– U wilt geen wijzigingen doorvoeren op het server platform
– Betere/gegarandeerde performance is gewenst
– U wilt niet afhankelijk zijn van andere klanten
 
Meestal stap je dan over op een dedicated server met alle problemen van dien. Wie gaat de server beheren, de back-ups regelen en zo zijn er nog wel wat zaken te bedenken Wij hebben een eenvoudige oplossing, een volledig beheerde hosting server voor uw website. Na de eerste (maatwerk) installatie onderhouden en beheren wij uw site volledig.
 
Wij zorgen er gewoon voor dat deze werkt en indien er problemen zijn dan lossen wij dat op. Wij noemen dit dedicated hosting. Hoe gaat dit in zijn werk. Wij bepalen samen met u op welke hardware de site geplaatst moet worden en welke software versies en zaken geïnstalleerd moeten worden. De tarieven zijn lager dan een dedicated server huren met alle beheer en opties daaromheen. Wij nemen de server namelijk mee in ons beheerplan voor onze eigen servers. Heeft u interesse neem dan contact met ons op via de onderstaande button
 

dedicated hosting