White label hosting

 
Hosting diensten onder uw eigen naam aanbieden aan uw klanten. Breid uw product portfolio uit met hosting diensten. De oplossing wordt volledig door ons onderhouden. De dienst kan in uw huisstijl aangepast worden zodat uw klanten niet in verwarring komen waar de dienst gehost wordt. De basis bestaat uit een dedicated server voorzien van een control panel aangevuld met additionele diensten zoals beheer back-up monitoring e.d.

Wat krijgt u?

 
U krijgt alles om een volledige professionele hosting dienst aan uw klanten te kunnen aanbieden. Compleet in uw eigen huisstijl. De server voorzien wij van hosting software zodat u en uw klanten alles online kunnen instellen en bekijken. Wij voorzien uw server van geavanceerde tools om het beheer perfect te regelen. U heeft er geen omkijken aan, en u hoeft alleen uw klanten te adviseren.

White label hosting dedicated server
White label hosting cpanel
White label hosting backup
White label hosting beheer support

Hosting software

 
Een goede hostingdienst valt of staat bij goede software. Wij hebben gekozen voor de beste hosting software die in de markt te verkrijgen is, namelijk Cpanel. Deze software installeren wij op uw eigen server. De software wordt continue automatisch bijgewerkt en er komen steeds nieuwe opties bij. Wij gebruiken deze software al jaren en zijn hier erg tevreden over. U kunt deze software eenvoudig aanpassen aan uw huisstijl.

White label hosting Cpanel
White label hosting cpanel
White label hosting WHM

Cloud server

 
Cloud server? Een cloud server is een dedicated server aangevuld met virtualisatie software. Waarom doen wij dit? Met deze virtualisatie software krijgen wij handige beheer opties zoals het maken van snapshots, back-ups of het live overzetten van een server naar andere hardware. Tevens kan er makkelijk overgestapt worden op snellere hardware mocht u succesvol zijn en meer capaciteit nodig hebben. Ook kunnen we eenvoudig uitwijken naar een andere locatie. U merkt hier echter niets van dit doen wij op de achtergrond. De relatie blijft echter 1 op 1. Uw server wordt alleen gebruikt door u. Geen gedeelde hardware of afhankelijkheden met andere klanten zoals je dat vaak bij “Cloud” providers ziet.

White label hosting bare metal
White label hosting backup
White label hosting snapshots
White label hosting uitwijk

Backup opties

 
Standard maken wij een back-up van de uw systeem. Dan doen wij op Virtueel niveau. De back-up wordt opgeslagen intern op het systeem maar ook op een extern systeem voor extra veiligheid. Voor individuele back-ups (file back-ups) is het mogelijk de mogelijkheden binnen Cpanel te gebruiken. Mocht u hoger eisen hebben of specifieke wensen dan kan dat ook. Het is immers uw data. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dedicated servers

 
Kies uit ons uitgebreide dedicated server aanbod de server van uw keuze. De hosting oplossing begint met een dedicated server eventueel aangevuld met extra diensten.

Van start?

 
Genoeg informatie, u wilt graag van start! wat zijn nu de volgende stappen? Graag nemen wij vooraf het een en ander met u door zodat alles duidelijk is. En mocht u nog vragen hebben dan kunnen wij deze direct beantwoorden. Klik hier om uw gegevens achter te laten.