Storage

U bent op zoek naar een storage service provider. Een partij die u kan helpen met het opslaan van data en gerelateerde services. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij slaan op het ogenblik ongeveer 3 PB aan data op voor onze klanten. Dat is 3000 TB. En dat groeit maandelijks want veel partijen hebben vertrouwen in ons.

Wij hebben een uniek concept in de vorm van de storage VPS en de dedicated storage servers. De storage VPS en de dedicated storage servers zijn servers geoptimaliseerd voor dataopslag. Niet zozeer voor CPU of memory intensieve taken, of extreem snelle IO maar gewoon een stabiele betrouwbare dataopslag voor een zeer lage prijs per maand.

Dit is ideaal voor een groot aantal toepassingen en voor een groot gedeelte van uw data.

Storage
Als storage service provider denken wij graag met u mee voor een nette oplossing van onze producten en diensten die past in uw infrastructuur. Bent u ICT dienstverlener en u wilt graag storage diensten leveren aan uw klanten neem dan contact met ons op wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Klik hier om uw gegevens achter te laten.