Desktop hosting

 
Desktop hosting, een online werkplek, het nieuwe werken, Office 365 er zijn diverse benamingen voor maar het is een werkplek in de cloud. Wij leveren werkplekken op basis van private cloud oplossingen via ICT-bedrijven. U kunt dus niet rechtstreeks werkplekken bij ons afnemen of uw automatisering aan ons uitbesteden. Dat gaat altijd via een tussen persoon (ICT-bedrijf) bij u in de buurt. Neem contact met ons op voor een partner bij u in de buurt.

Zelf Office 365 of een online desktop aanbieden?

 

Dan komen wij graag met u in contact. Wij leveren namelijk de basis diensten voor een complete cloud oplossing. Hierbij moet u denken aan datacenter diensten, netwerk connectiviteit servers(s) en software. In de praktijk komt het erop neer dat u namens uw klant een dedicated server afneemt waarop u per klant (private) alle software zet die voor uw klant van belang is. Normaal gesproken is dit gebaseerd op Microsoft software en toegankelijk via remote desktop. Dit natuurlijk aangevuld met de nodige beveiliging en back-up.
 

U blijft volledig 100% aanspreekpunt voor uw klant en wij zijn als het ware onzichtbaar op de achtergrond aanwezig. U bepaalt zelf hoeveel diensten wij voor u doen. Doet u graag alles zelf dan is dit prima. U huurt dan alleen colocatieruimte en dan zijn de kosten laag. Maar u kunt ook minder zelf doen en bijvoorbeeld de dedicated server bij ons huren, aangevuld met Microsoft software. En in dit geval betaalt u voor wat u gebruikt. Heeft u behoefte aan meer hulp dan kan dat ook.
 
Vind u het leuk om eens een gesprek over cloud computing aan te gaan? Dan hoort u onze kijk op cloud computing en de (on)mogelijkheden. En wellicht komt u met nieuwe inzichten weer thuis. Gaarne even bellen of het contact formulier op de site invullen.
 

Desktop hosting