Zettastor

 
Zettastor is de specialist in het leveren van diensten rond Commvault Simpana software. Voor vele toonaangevende organisaties in Nederland zijn zij verantwoordelijk voor het leveren, inrichten, beheren en het geven van consultancy met betrekking tot Commvault Simpana. Dat is ook de reden dat Final Frontier een samenwerkingsverband heeft met Zettastor.
 
Zettastor is volledig op de hoogte van de storage diensten van Final Frontier en heeft ervaring met implementaties en het inrichten van Commvault Simpana software in combinatie met de storage VPS of storage servers van Final Frontier. U kunt dan ook rechtstreeks contact opnemen met Zettastor voor uw vragen met betrekking tot local storage, uitwijk, disaster recovery, cloud opslag om de mogelijkheden door te spreken.
 
U kunt ook contact opnemen met Zettastor wanneer u liever de licentiekosten van Commvault Simpana in een maandelijks model ziet, u huurt als het ware de software zodat u financiële ruimte over houd voor andere zaken dan investeren in software. Met het vrijkomen van budget kunt u bijvoorbeeld een uitwijk/replicatie opzetten voor uw omgeving. Een (extra) kopie bewaren is een must denk maar aan brand, diefstal, waterschade of medium fouten (SAN, RAID, Tape) e.d. ook wanneer u wilt voldoen aan bepaalde normen zoals ISO 27001, NEN 7510, BS 7799-2, SAS 70, Sarbanes-Oxley of HIPAA dan moet u de data op een fysiek andere locatie op slaan liefst meerdere.
 
Er is een intensieve samenwerking tussen de twee bedrijven waardoor u gegarandeerd bent van een uitstekende correct werkende oplossing waarbij de storage oplossingen van Final Frontier geïntegreerd worden met de Commvault Simpana software door de specialisten van Zettastor. En u heeft slecht één aanspreekpunt wel zo makkelijk.
 
Neem contact met ons op of direct met Zettastor de website is http://www.zettastor.eu
 
Zettastor