Online disk

 
Online disk is een nieuwe ontwikkeling. Wanneer u weet wat Dropbox, Google Drive, Skydrive is dan weet u waar wij over praten. Wij stellen u in staat als reseller, ICT dienstverlener of provider deze dienst onder uw eigen naam, prijs en support beleid aan te bieden zonder dat zichtbaar is dat de dienst bij ons wordt afgenomen.
 
Hoe werkt het: heel eenvoudig wij installeren open source software (OwnCloud, BitTorrentSync, Seafile) of andere commerciƫle vergelijkbare software op een storage VPS een storage server of een storage cluster. Dat zijn servers geoptimaliseerd voor dataopslag. Dit is een heel kostenefficiƫnt storage platform uitstekend geschikt voor dit soort toepassingen. U kunt zelf het onderhoud en beheer doen of wij doen het.
 
Natuurlijk is deze dienst niet allen geschikt voor ICT bedrijven of resellers, ook bedrijven die niet graag hun data in de cloud zetten zetten in verband met privacy en dergelijke zijn bij ons aan het juiste adres. Uw data is immers alleen voor u toegankelijk.
 

Meer informatie over online disk? Klik hier
Online disk Owncloud
Online disk bittorrent
Online disk seafile
Online disk Final Frontier