Object storage

 

Amazon S3, Openstack Swift zijn voorbeelden van object storage. Zou u ook graag gebruik maken van object storage of white label aanbieden aan uw klanten? Dat kan al vanaf €10,- per maand inclusief 1 TB aan data.
 
Onze storage VPS of storage servers kunnen voorzien worden van open source object storage software. Uw server gedraagt zich dan als een Amazon S3 of Openstack Swift server. Wij leveren de server volledig werkend op. En aangezien wij dit voor veel klanten tegelijk doen is dit voor u gratis.
 

U krijgt de beschikking over een eigen server (VPS of dedicated) voorzien van geavanceerde RAID (beter dan RAID 6) waar uw data opgeslagen wordt. U kunt vervolgens uw eigen domein hier aan koppelen bijvoorbeeld s3.uwbedrijf.nl of swift.uwbedrijf.nl voor de Openstack swift variant. Uw klanten zien dus niet dat de data bij ons wordt opgeslagen en raken niet in verwarring. U kunt uw eigen support en prijsbeleid hanteren.
 

U kunt er ook voor kiezen de beschikbaarheid op een hoger niveau te brengen. U kunt de data bijvoorbeeld repliceren naar een tweede server. De kosten zijn 1 cent per GB dus de keuze is snel gemaakt voor extra dataveiligheid én beschikbaarheid. Ook kan de web interface dan dubbel uitgevoerd worden. Mocht één server problemen hebben dan is de data nog gewoon toegankelijk via de andere server.
 

U kunt er ook voor kiezen de data naar een ander datacenter te repliceren of naar uw eigen locatie. Het is immers uw data dus u mag kiezen !
 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wilt u graag eerst testen of een demo vul dan ons contact formulier in.
 

Gratis prijsopgave? Klik hier
Object storage Amazon S3
Object storage Openstack Swift
Object storage  Ceph