Disk space

Prijs
  • CPU:
  • RAM:
  • RAID storage:
  • Traffic:
  • Meer informatie

50 TB storage

229,-p/m

70 TB storage

289,-p/m

100 TB storage

349,-p/m

150 TB storage

479,-p/m

Storage server high capacity

Uw eigen high capacity dedicated storage server huren voor een vast bedrag per maand. Aangezien wij specialisten zijn in dataopslag kunt u bij ons servers huren die geoptimaliseerd zijn voor betrouwbare dataopslag. Dit natuurlijk zéér kosten efficiënt. Van het 150 TB systeem is de prijs per GB € 0,319 cent per GB oftewel € 3,19 per TB per maand en dit is inclusief de server zelf met een Xeon E5 v3 processor en 16 GB DDR4 geheugen.

Het hardware beheer wordt door ons gedaan. U heeft geen omkijken naar de hardware en disk problemen e.d. dit alles inclusief 24/7 monitoring en support. De genoemde storage capaciteit zijn netto u krijgt dus daadwerkelijk de ruimte die genoemd staat. Deze capaciteit is reeds voorzien van geavanceerde RAID technologie die betrouwbaarder is dan RAID6.

Op dit moment zijn de bovenstaande high capacity dedicated storage servers leverbaar. Neem voor specifieke wensen contact met ons op. De storage servers zijn natuurlijk ook te gebruiken voor standaard (hosting) toepassingen, ruimte genoeg.

De storage servers zijn ook on site te krijgen klik hier voor meer informatie.

En klik hier voor meer informatie en mogelijkheden van de dedicated storage server.