Dedicated Server informatie:

U wilt graag meer informatie over onze dedicated servers. Hieronder staan de diverse eigenschappen van de dedicated server dienst. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via het klanten portal klik hier

Dedicated server:

Wanneer u op zoek bent naar een dedicated server dan weet u waarschijnlijk precies wat u wel en niet wilt hebben. U beheert het systeem immers zelf en u heeft zelf de vrijheid applicaties volgens uw eigen wensen in te richten. Wij leveren deze servers met Linux of Windows. De server wordt geplaatst in ons datacenter en is voorzien van een zeer snelle Internet verbinding. Een professionele oplossing voor een aantrekkelijk prijs.

Inclusief:

Een dedicated server bestaat natuurlijk uit de server zelf, deze is inclusief de volgende diensten/opties

– Hardware beheer volgens SLA0 ( dezelfde business day vervangen)
– Mocht er onverhoopt hardware defect gaan dan vervangen wij dit kosteloos
– De server is gekoppeld aan 1 Gbit netwerk verbinding zonder overboeking o.i.d.
– De server staat achter een hardware Firewall
– Support gaat via het klanten portal en is 24/7 te bereiken
– support tickets worden middels SLA0 afgehandeld
– 1 .nl domein registratie is inbegrepen
– 1 IP adres is inbegrepen
– 500 GB traffic inbegrepen
– Installatie volgens uw specificaties OS + eventuele extra software

Een dedicated server staat vaak niet los van eventuele andere diensten. Zo kunt u gebruik maken van additionele services mocht u dit wensen. Hieronder volgt een opsomming van de additionele diensten die wij leveren. U kunt ons altijd even bellen op 036 530 60 30 voor overleg of vragen die u mocht hebben. Wij helpen u graag ! u kunt ook via ons klanten portal een vraag stellen ga hiervoor naar http://portal.final-frontier.net

Backup:

Backup middels onze backup oplossing, voor 75 GB aan ruimte op de back-up server betaald u € 9,90 per maand. Dagelijkse uitgebreide rapportage over de status van uw back-up. Kijk voor meer informatie over deze dienst op https://www.final-frontier.nl/backup/remote-backup

Interne disk back-up:

Via een aparte (extra) interne interface/netwerk toegang tot de back-up server. De prijs is eenmalig € 75,= en € 5,= per maand extra de traffic over deze interface wordt niet door belast. Dit kan middels ftp, of ssh of via onze remote backup dienst. Traffic van de backup gaat dan niet over de publieke interface. Ideaal indien er veel backup verkeer is. Voor de remote backup tarieven zie https://www.final-frontier.nl/backup/remote-backup en voor ssh/webdav/ftp/sftp toegang de online disk tarieven https://www.final-frontier.nl/storage/online-disk

Beheer:

Wij kunnen het beheer van uw server op ons nemen. Wij beheren het root wachtwoord en zorgen dat het systeem operationeel is en gewoon goed functioneert. Het goed operationeel houden van het systeem is dan ook onze verantwoordelijkheid en daar heeft u geen omkijken aan. Bij problemen ondernemen wij direct actie en wij staan klaar om eventuele wijziging aan uw systeem door te voeren. Vaste prijs is € 199,= per maand geen kosten achteraf.

Monitoring:

24 uur per dag wordt continue(om de 5 minuten) de status van uw server gecontroleerd op een aantal belangrijke punten. Bij problemen krijgt u direct middels e-mail een bericht. Wij kunen de software ook zodanig configureren dat u meldingen krijgt voordat iets een probleem gaat worden, hierbij moet u denken aan zaken zoals disks die vol raken een processor die overbelast is of b.v. overmatig netwerkgebruik. Monitoring kost € 10,= per server, extra servers kost € 5,= per server

Extra traffic:

Komt u boven uw traffic limiet uit dan zal dit verkeer doorbelast worden. Gebruikt u structureel meer traffic dan kunt u dit eenvoudig uitbreiden in de vorm van blokken Mb/s of een blok GB.

Afname per Mb/s

1 Mb/s
2 Mb/s
3 Mb/s
4 Mb/s
5 Mb/s
10 Mb/s
25 Mb/s
50 Mb/s
100 Mb/s
250 Mb/s
500 Mb/s
1000 Mb/s

Over usage:

Prijs

€ 30,=
€ 25,=
€ 20,=
€ 17,50
€ 15,=
€ 10,=
€ 8,=
€ 6,=
€ 4,=
€ 3,=
€ 2,50
€ 2,=

€ 30,= per Mb/s

Afname per GB

100 GB
250 GB
500 GB
1000 GB
2000 GB
3000 GB
5000 GB
10 TB
20 TB
50 TB
100 TB
250 TB

Over usage:

Prijs

€ 12,=
€ 20,=
€ 35,=
€ 60,=
€ 100,=
€ 150,=
€ 200,=
€ 350,=
€ 600,=
€ 1250,=
€ 1500,=
€ 3000,=

€ 0,10 per GB

Remote Power boot:

Op afstand middels een webinterface uw eigen server rebooten door de spanning tijdelijk van de machine te halen. Handig in het geval van problemen en dit kan de response tijden aanzienlijk verbeteren en daarmee de service aan uw klanten. Dit is inbegrepen bij uw dedicated server.

KVM:

Op afstand middels een webinterface uw scherm, keyboard en muis overnemen. Tevens kunt u op afstand uw server een poweroff/poweron geven, of de bios settings aanpassen. Ideaal om op afstand beheersmatige werkzaamheden te doen en de response tijden te verkorten en zelf de controle te hebben over uw server. De KVM is standaard inbegrepen bij de dedicated servers.

Hardware Firewall:

Uw dedicated server staat achter een hardware Firewall die door ons beheerd en onderhouden wordt. De kosten van het gebruik van deze firewall zijn in principe zonder kosten, echter de eventuele wijzigingen in de configuratie na de initiële oplevering bedragen € 25,= per wijziging (mogen ook meerdere wijzigingen in een keer zijn) het gebruik van deze hardware Firewall is verplicht in verband met de beveiliging.

Dedicated server SLA:

Onze Dedicated server diensten zijn voor zien van een Service Level Agreement (SLA). Normaal gesproken leveren wij uw dedicated server op met SLA 0 dat is onze standaard dienst verlening. U kunt van ons verwachten dat wij u netjes en correct helpen via ons klanten portal en al uw vragen en problemen oplossen. Dit doen wij volgens de SLA 0 voorwaarden. In de praktijk komt het erop neer dat uw vraag of probleem de dezelfde werkdag wordt opgelost. Deze vragen of problemen hebben dan wel betrekking op de dienstverlening die wij leveren. Mocht u behoefte hebben aan extra hulp buiten de dienstverlening, of u wenst snellere response tijden, sluit dan een SLA af.

SLA Dedicated:

SLA

SLA 0
SLA 1
SLA 2
SLA 3
SLA 4
SLA 5
SLA 6

Prijs P/M

Inclusief
€ 25,=
€ 49,=
€ 99,=
€ 149,=
€ 299,=
€ 349,=

Response tijd

Dezelfde werkdag
Dezelfde dag
24×7
24×7
24×7
24×7
24×7

Response tijd

Best effort
< 24h < 24h < 12u < 8h < 4u < 2u [/one_fifth] [one_fifth last="yes" class="" id=""] Advanced support

Geen
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

Mocht u extra hulp (advanced support) nodig hebben dan helpen wij u graag verder. Ook voor support buiten de door ons geleverde diensten helpen wij u graag. Hierbij moet u denken aan OS support, firewalls, scripts of het opneiuw installeren van servers etc.

De kleine letters en voorwaarden:

– De betaling gaat via automatische incasso
– De eerste betaling gaat via iDEAL
– U gaat een jaar contract aan
– Contract wordt jaarlijks automatisch verlengd
– Opzeggen kan altijd echter wel minimaal 3 maanden voor de jaarlijkse verloop datum
– De verloop datum is gelijk aan de datum van de eerste iDEAL betaling
– de opzetkosten zijn € 350,= eenmalig