backup uitwijk disaster recovery

 

Heeft u er wel eens over nagedacht dat uw datacenter een probleem krijgt of uw computerruimte getroffen door brand of ander onheil? U moet er niet aan denken met welke problemen u dan te maken krijgt. In het verleden was backup uitwijk disaster recovery een prijzige aangelegenheid. Maar gelukkig, dat hoeft het niet meer te zijn. Wij hebben dan ook een ideale service waarbij u voor een laag maandelijks bedrag toch gebruik kunt maken van uitstekende uitwijk en backup mogelijkheden.
 

U krijgt de beschikking over 10 TB aan data op uw eigen storage VPS server. Tevens krijgt u de beschikking over een volledig private 19″ rack om uw (backup) apparatuur in te plaatsen.
 
Mocht u in het geval van een calamiteit of een storing over willen schakelen dan kunt u dat zelf (laten) regelen. U betaalt alleen voor de stroom en traffic wanneer u deze gebruikt. De maandelijks kosten zijn dan in normale omstandigheden slecht €100,= per maand.
 

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen uw backup apparatuur bij ons te plaatsen of geheel of gedeeltelijk over te stappen naar een active/active setup waarbij u de load over meerdere datacenters kunt verdelen.
 

Waar bij andere partijen alleen de backup al meer dan € 100,= per maand kost, heeft u bij ons voor hetzelfde bedrag of waarschijnlijk minder kosten per maand de mogelijkheid een volledige backup plus uitwijk op te zetten.

 

Is uw interesse gewekt ? Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Bel of laat een reactie hier achter.